Arhive Svih Objava

Travanj 2006

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Novosti
59

ISPIT ZA ŠKOLARCE

Dana 8. travnja u Vojničkom klubu požeške vojarne pristupilo se polaganju pisnemog testa za polaznike Pčelarske škole.  ... pročitaj više..

Novosti
58

TEK TREĆINA ULJENE REPICE

Ove je godine značajno smanjena površina pod uljenom repicom u Požeštini.  ... pročitaj više..

Kolumna
56

Uživate li u medu

Ako je vaš odgovor NE postoje samo dva razloga. Prvi, zato što o ukusima ...( ili po preporuci lječnika to i ne smijete) , a drugi što jednostavno niste imali obiteljski odgoj, ili ste zapravo žrtva p... pročitaj više..

Kolumna
62

RASKOŠ MEDNIH KOKTELA

Prvi mrazevi, snjegovi, viroze i prehlade, ali i dugi večernji sati dati će vam motiv za duže zadržavanje u toplini svog doma. To je još jedna prilika da našu nacionalnu urođenu sklonosti za feštanjem... pročitaj više..

Kolumna
73

MED BAGREMA

Proljetna boja mladog bagremovog lista kao da se još i pomiješala s djevičanskim bjelilom cvijeta bagrema te tako i zastane na boji ovog meda. A diskretan miris cvijeta skrio se u mednom bouqetu. &... pročitaj više..

Kolumna
60

KAKO POSTATI PČELAR

Kada je Svjetska pčelarska organizacija APIMONDIA , na svom sedamdnevnom kongresu održanom u Ljubljani, uz nazočenje nekoliko desetaka tisuća pčelara iz cijelog svijeta ,odabrala za svoj slogan : "The... pročitaj više..

Rezultati 1 - 6 od 6