Arhive Svih Objava

Lipanj 2012

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 6 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Kolumna
57

Danas na pčelinjaku 30.6.2012.

Na pčelinjaku koji nije do ranog suncokreta pčela pronalazi tihu pašu na ostatku kupine, malini, kalini, gospinoj travi,medi i kokotac bijeli i žuti, grahorici, pavitini, bijeloj djetelini, po vrtovim... pročitaj više..

Kolumna
55

Danas na pčelinjaku 17.6.2012.

Gotovo cijeli svibanj i polovica lipnja priredili su vrlo nepovoljno vrijeme za pčelarenje. Prečesta kišna razdoblja pa onda dan dva sunčana dana te ponovo kiše. Planinski i brdski bagrem koji nije st... pročitaj više..

Novosti
58

RASPORED NA SUNCOKRET

U srijedu 13.lipnja u 9 sati sastanak  ... pročitaj više..

Kolumna
55

Danas na pčelinjaku 9.6.2012.

Danas na pčelinjaku Krajem proteklog tjedna poboljšalo se vrijeme za pašu pa je i uz strahovitu vlažnost i temperature do 30°C te poneki slabiji pljusak već dobro procvala kupina. Time je prekinuto b... pročitaj više..

Kolumna
60

Danas na pčelinjaku 31.svibanj 2012.

Danas na pčelinjaku Da se zaista nešto čudno događa s klimom, a zatim i vegetacijom, pokazuje i ova fotka učinjena dana 31.svibnja kraj Požege. U makro-kadar još samo nije ušlo nekoliko pčelarskih pr... pročitaj više..

Kolumna
63

Danas na pčelinjaku - kupina

Danas na pčelinjaku Jadna je sezona kada se oslanjamo i na kupinu. Treći je tjedan vrlo nepovoljnog vremena za pčelinje zajednice. Malo je bagremovog meda kojeg su imale kratku priliku prikupiti, a ... pročitaj više..

Rezultati 1 - 6 od 6