Matice: Istine i zablude Istaknuto
   
 

     Planirano predavanje o maticama održano je na Veleučilištu u Požegi uz nazočenje većine članova naše udruge i pčelara iz Pakraca. Paralelno uz izlaganje slijedila je i rasprava na postavljena pitanja, kako iz područja sadašnje znanosti ovog područja pčelarstva tako i sustava praćenja kakvoće matica koje se koriste na našim pčelinjacima.

Zanimanje pčelara je bilo izuzetno pa se nakon 3 sata trajanja našlo odgovora tek na dio najzanimljivijih tema. U svakom slučaju ovo je samo jedno od budućih predavanja koje ćemo morati organizirati, ali i djelatno sudjelovati u povratnim podacima koje obrađuje HPA (?) i Udruga uzgajivača matica.

Zahvaljujemo predavaču koja je privukla pozornost svojim znanjem i iskustvom kao i  VUP-u na razumjevanju i ustupljenom prostoru.

DK,23.listopada 2018.   

 

 
 
Motrenje Sv. Ambrozije
Novosti
Besplatna edukacija - Pčelarski inkubator
18.01.2019
Želite li postati educirani i certificirani pčelar? Veleučilište u Požegi u suradnji s HZZ-om organizira besplatni "Pčelarski inkubator" za 10 polaznika

Pročitaj više...


Poziv za skupštinu
16.01.2019
Pčelarska udruga Zlatna dolina poziva vas na godišnju Skupštinu koja će se održati 1.2.2019. (petak) s početkom u 18:00h na lokaciji ugostiteljskog objekta Zlatni Lug (Donji Emovci).

Pročitaj više...


Preminuo pčelar Darko Šajer
15.01.2019
Preminuo je naš dugogodišnji član i poznati pčelar Darko Šajer. Sahrana će biti sutra 16.1.2019. u 14 h na groblju u Lukaču.

Pročitaj više...


Predavanje u VUP-u
09.01.2019
Za 15.siječnja u 18 sati u VUP-u u Požegi pripremljeno je predavanje

Pročitaj više...
članovi
Korisnik:
Lozinka: