Dobrodošli Istaknuto
   
 

 
I evo, Božić je. Vrijeme da se odmorimo, zaboravimo probleme, budemo s našim najdražima i sjetimo ljudi koji više nisu s nama.
 
Očekuje nas mnogo posla sljedeće godine pa iskoristite ovo vrijeme da ga provedete s dragim ljudima, prijateljima i obitelji.
Prirodni ciklusi su sve manje predljivi, a tehnologija pčelarenja morat će se tome prilagoditi. A i tehnologija oko nas napreduje i mijenja se svaki dan. Već sada imamo detekcije invalidiranosti varoom kao aplikaciju na mobilnom uređaju, o pčelinjem otpadu priča se kao dobrom potencijalu za proizvodnju biomase, a umjetna inteligencija već danas u košnici na temelju zvuka u stanju je zaključiti nedostatak matice i početak rojenja.
 
Siguno se pitate kakva je ovo fotografija? I ona je jedinstvena. Napravljena pomoću generatora slika na temelju umjetne inteligencije. Nadamo se da će sljedeća godina za sve pčelare biti odlična, a možda i umjetna inteligencija bude bila u stanju generirati sliku koja je - bolja.
 
Sretan Božić svima!
Ako se želite zabaviti, posjetite stranicu Poki com online.
 

 
 
Motrenje Sv. Ambrozije
Novosti
Predavanje o poticajima
05.04.2023
Pčelarska udruga Zlatna dolina organizira još jedno zanimljivo predavanje na dan 14.travnja (petak) u 16:00h

Pročitaj više...


Dvodnevni izlet u Italiju
08.02.2023
Pčelarska udruga "Zlatna dolina" organizira dvodnevni odlazak u Italiju.

Svi zainteresirani trebaju se javiti najkasnije do 20.veljače Tomislavu Prpiću na tel.broj: 091/348-0768.

Pročitaj više...


Poziv za godišnju skupštinu
06.02.2023
U ime Pčelarske udruga „Zlatna dolina Požega“ pozivamo sve članove udruge da prisustvuju izbornoj godišnjoj Skupštini koja će se održati dana 25.veljače 2023. (subota) s početkom u 18:00h na lokaciji ugostiteljskog objekta Zlatni lug.

Pročitaj više...


IN MEMORIAM
01.02.2023
Danas nas je napustio još jedan dugogodišnji i dragi član, g.Ivan Pavlešić. Posljednji pozdrav biti će u petak 3. veljače u 13:30h na groblju Sv. Ilije u Požegi.

Pročitaj više...
članovi
Korisnik:
Lozinka: