PA NISMO MI LAŽNI BRANITELJI!

PA NISMO MI LAŽNI BRANITELJI!

Iako su vage već proradile u postupku aktivacije, počišćene, posušene, iscijeđena voda iz njih, napunjene baterije ( a većina ih nije dobila struje od lanjskog jesenskog sunca sa solarnog panela), uspostavljena komunikacija sa serverom, vraćena im pomućena memorija, odblokirani nosači, zašarafljena odtepena ležišta, napudrani dihtunzi, o mukama s lovom za prepaid da i ne govorim - eto nam opet prčkanja po vipovom sistemu i od 5. travnja blokade modemskog broja: da nije u šifriranim porukama možda kakav podatak o hrvatskim braniteljima. Jer baš se tada digla najveća galama o registru. Koja parazajednica prčka po pčelarkoj tehnologiji?

Izgubili smo već 15-tak dana dangube s loše održavanim vagama preko zime da bi nam sada još netko ušao u sistem i onemogućio korištenje. Obavijestili smo danas VIP i nadamo se da će otkloniti svoje blokade i za izgubljeno vrijeme za svih 16 prepaida dvostruko produžiti datumsku valjanost plaćenih sim kartica.

Ozbiljno ćemo promisliti kako više s providerom ne gubiti noći i lovu. Zreli smo i za konferenciju za tisak.

Do sada je utrošeno oko 2 tis. kn i 80-tak radnih sati za aktivaciju vaga. Ima li tko ideju kako to naplatiti i od koga?

DK