POZIV U POSJET PROIZVOĐAČIMA OPREME

POZIV U POSJET PROIZVOĐAČIMA OPREME

ZADNJA OBAVIJEST:

I pored intervencija i susretljivosti APP-a do daljnjega odustajemo od organiziranog prijevoza u Bebrinu, G.Andijevce i Sapnu (Čaglin), a zbog slabog odaziva pčelara.

U posjet proizvođačima opreme i dalje idemo osobnim vozilima pa se organizirajte tako da u Bebrini budete u 9 sati. Druženje u Sapnoj otkazujemo.

DK,14.11.2013. 13 sati

Na Upravnom odboru udruge, a i na druženju kod Tome u Bratuljima dogovorili smo se da zajedno pođemo do proizvođača pčelarske opreme u Bebrinu i Gornje Andrijevce.

Kako je sve veći broj pčelara koji uz program poticanja nabavljaju opremu za selidbu pčela, a i ostalu potrebitu opremu, posebice kade za vrcanje, topionike voska i sl. smatrali smo da je uputno posjetiti susjede koji to proizvode već više godina.

Za odlazak ćemo unajmiti autobus i svi zajedno posjetiti g. Lea Komaricu u Bebrini i g. Antuna Lukičevića u Gornjim Andrijevcima. Poslije pregleda proizvoda povratak je preko Podcrkavlja i Čaglina da bi nam u Sapni bio pripremljen ručak.

Pozivamo sve članove da se pridruže ovom putu te da međusobno razmjene iskustva s ovom opremom. Pozovite i pčelare iz drugih požeških udruge, kao i sve one koji to žele postati. Obavijestite one pčelare koji se ne služe internetom.

Polazak autobusa je u subotu 16.studenog s autobusnog kolodvora APP-a u 8 sati. Troškove puta snosimo sami.

DK, 4.studenog 2013.