Arhive Svih Objava

2016

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 19 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Novosti
59

NOVI ALAT ZA PORTAL

Od postavljanja portala prije 9 godina do ovih dana korišten je isti 'alat' za uređivanje našeg portala. Zadnje dvije godine imali smo podosta problema kod unošenja novih članaka i vijesti, a ponajviš... pročitaj više..

Novosti
42

NABAVA BAČVI ZA MED

Obavještavamo članove kako postoji mogućnost kupovine bačvi sa dostavom u Požegu  ... pročitaj više..

Novosti
293

SMRDLJIVI MARTIN UZBUDIO PČELARE

Razumljiva je pozornost i oprez naših pčelara na pojavu nekog insekta koji ih možda podsjeća na Aethinu tumidu, hrv.etinu i njenog širenja na hrvatsko pčelarstvo.  ... pročitaj više..

Novosti
46

ZAVRŠENO OCJENJIVANJE MEDA

Završena je organoleptička i kemijska analiza za županijsko ocjenjivanje meda. Proglašenje pobjednika će biti na manifestaciji Slavonski banovac 2016, dana 15.10.2016.  ... pročitaj više..

Novosti
55

7. ŽUPANIJSKO OCJENJIVANJE MEDA

Udruga pčelara Pakrac–Lipik i Pčelarska udruga Zlatna dolina Požega u suradnji sa TZ grada Pakracauz financijsku potporu Požeško-slavonske županije, Grada Pakraca, Grada Lipika i Grada Požege organizi... pročitaj više..

Novosti
42

DRUŽENJE POVODOM ZAVRŠETKA SEZONE

Pčelarska udruga Zlatna dolina organizira zajedničko druženje i večeru za svoje članove povodom završetka pčelarske sezone.  ... pročitaj više..

Novosti
46

SMETNJE NA PORTALU

Posljednjih nekoliko dana česte su smetnje pri pristupu portalu  ... pročitaj više..


Novosti
40

BAGREM U 2016.

Još je dobre nade da se bagrem nije bitno oštetio mrazom  ... pročitaj više..

Novosti
39

OBAVIJEST

Obzirom kako su već krenule aktivnosti oko pčelinjaka, a prije početka aktivne sezone pozivamo vas na još jedno stručno predavanje iz područja pčelarstva.  ... pročitaj više..

Novosti
41

GODIŠNJA DOJAVA BROJA PČELINJIH ZAJEDNICA 2

Dana 31.03.2016 u prostorijama restorana Obrtnički dom obavljati će se upis, ažuriranje podataka u katastara pčelara i pčelinjaka u vremenu od 18-20 h  ... pročitaj više..

Novosti
292

ANKETA HPA O GUBICIMA 2015/2016. GODINE

Na stranicama Hrvatske poljoprivredne agencije nalazi se 'online' upitnik o gubicima ove zime.  ... pročitaj više..

Novosti
58

STRUČNA EDUKACIJA NA VELEUČILIŠTU

Pozivamo sve pčelare i građane dana 24.3.2016. na dva stručna predavanja!  ... pročitaj više..

Novosti
483

GODIŠNJA DOJAVA BROJA PČELINJIH ZAJEDNICA

Dana 17.03.2016 u prostorijama restorana Obrtnički dom obavljati će se upis, ažuriranje podataka u katastara pčelara i pčelinjaka. U vremenu od 17-20 h. Molimo pčelare da sa sobom ponesu popunjeni pri... pročitaj više..

Novosti
42

VELJAČA PREKRETAČA

Dao hrvatski narod ovom jedinom 'ženskom' mjesecu ovaj posprdni pridjev, ma što mi aludirali zašto. No, ove je zime na sreću pokazala samo za pčelu svoju bolju stranu.  ... pročitaj više..

Novosti
44

ODLAZAK NA SAJAM U BEOGRAD

Pčelarska udruga Zlatna dolina organizira jednodnevni izlet na 8.državni pčelarski sajam u Beograd 27.02.2016. Polazak je u 6:00h s autobusnog kolodvora u Požegi, a povratak u večernjim satima. &nb... pročitaj više..

Novosti
42

ODLAZAK U GUDOVAC

Pčelarska udruga Zlatna dolina organizira odlazak na 12.Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu.  ... pročitaj više..

Novosti
42

POZIV ZA SKUPŠTINU

Poštovani pčelari, u ime Pčelarske udruga „Zlatna dolina Požega“ pozivamo sve članove udruge da prisustvuju godišnjoj Skupštini koja će se održati dana 05.02.2016. (petak) s početkom u 19:00h na lokac... pročitaj više..

Novosti
40

POZIV NA PREDAVANJA

Za 30.1.2016 u 11 sati u HGK Požega nekoliko je predavanja  ... pročitaj više..

Rezultati 1 - 19 od 19