Arhive Svih Objava

2003

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 10 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Novosti
49

NOVI ŠTETNICI NA PČELAMA

Aethina i Tropilaelaps. Naš žargon bi mogao biti npr. etina i tripiljak.  ... pročitaj više..

Novosti
42

ALEA IACTA EST

ACA iskustva iz prve ruke  ... pročitaj više..

Novosti
53

CCA - ŠTO I KAKO DALJE

Uvodni tekst za raspravu i inicijativu hrvatskim pčelarima  ... pročitaj više..

Novosti
44

PČELA U BORBI S BAKTERIJSKOM PALEŽI

Suština je metode u tome što se pčela koristi kao prijenosnik prirodnog antagonista bakteriji Erwinia amylovora, a koja je uzročnik bakterijske paleži.  ... pročitaj više..

Novosti
46

PREDSJEDNIK APIMONDIE NA NAŠEM ŠTANTU

Obilazeći izlagače, nekoliko minuta je posvetio kratkom upoznavanju s požeškim pčelarstvom i predsjednik APIMONDIE g.prof. A.S.Jorgensen.  ... pročitaj više..

Novosti
47

DR PECHHACKER U POŽEGI

U prvi posjet požeškom kraju, na naš poziv se odazvao direktor austrijskog državnog pčelarskog instituta iz Beča, lociranog u Lunz am See, gospodin dr Hermann Pechhacker.  ... pročitaj više..

Novosti
54

BUGARSKI PČELARI U POŽEŠTINI

Sudjelovanjem na svjetskom pčelarskom kongresu APIMONDIA 2003. požeški su pčelari ostvarili mnogobrojne kontakte sa pčelarima iz cijelog svijeta.  ... pročitaj više..

Novosti
55

POŽEŠKI MEDLJIKOVAC HRASTA SLADUNA

Premalo je poznato, a ovim želimo upravo dobiti rijetku osobitost hrvatskog pčelarstva, da na području Kutjeva dolazi od prirode hrast sladun.  ... pročitaj više..

Novosti
65

APIMONDIA 2003.

Od ponedjeljka ,25.kolovoza, do petka odvija se centralni dio svjetske smotre pčelarstva u nedalekoj Ljubljani.  ... pročitaj više..

Novosti
76

APIMONDIA 2003.

Okružena šumovitim gorama, usred ravne Slavonije , žitnice Hrvatske i pčelarski najznačajnijeg dijela Hrvatske, od starih Rimljana još nazvana ZLATNA DOLINA  ... pročitaj više..

Rezultati 1 - 10 od 10